Smullen

foto Frouke Ringenoldus

Natuurlijk moet er tussen de workshops en voorstellingen door ook goed gegeten en gedronken worden. We hebben de volgende horecacreatievelingen uitgenodigd om voor je te zorgen:

Crêpes en friet door Crêpe-estafette

Het is een feestje om te zien hoe behendig wij crêpes draaien; de kinderen mogen meekijken op het trapje voor De Crêpe-estafette! Favoriet zijn de smaken mini-marshmallow en Nutella met aardbei of banaan. Kunnen we je niet met zoet verleiden; probeer dan bijvoorbeeld onze pizza-crêpe met pesto, mozzarella en tomaat. Naast De Crêpe-estafette serveren wij Uit Moe’s Tuin verse frietjes; kom je kijken en proeven?

IJs door Zomers

Piaggio Ape met heerlijk schepijs.

Sugar Babes

Vanuit mijn mini- foodtruckje draai ik de lekkerste suikerspinnen in 5 verschillende smaken en poppen we popcorn in de smaken zoet en zout. Daarnaast hebben we heerlijke lolly’s en zuurstokken in diverse smaken. Met het pick-en mix kunnen de kindjes hun eigen snoepzakje samenstellen.kom voor heerlijke zoetigheid langs bij de Sugar Babes.

Babes Coffee

BabesCoffee maakt, vanuit hun unieke piaggio, heerlijke biologische specialty koffie en thee. Met smaak & karakter!

Tess en Toss

Potato Twisters: lekkere aardappelsnack met een gekke draai. En….hamburgers en hotdogs!

Cultuur19 bar (binnenterrein)

foto Birgit Schuch

Wijn, bier (ook 0.0%) en fris met een grote glimlach geserveerd door onze barvrijwilligers. Aanmaaklimo voor een halve munt met een gratis re-fill.

Cultuur19 limobar (buiten de muren)

Deze limobar vind je net buiten de muren op het Peuterspeelplein in de Tuin van Steede Hoge Woerd.