Vrijwilliger worden

Het Leidsche Rijn Festival wordt al jaren gedragen door vele enthousiaste vrijwilligers, die zich enkele uren en soms zelfs enkele dagen inzetten om het festival mogelijk te maken. Het festival wordt georganiseerd door Cultuur19.

foto Cultuur19

Onze vrijwilligers hebben uiteenlopende redenen om mee te doen. Voor nieuwe bewoners is vrijwilligerswerk de manier om nieuwe mensen te leren kennen. Sommige vrijwilligers willen iets nieuws leren, sommigen zetten hun ervaring op hun cv en weer anderen willen gewoon een steentje bijdragen aan cultuur in de wijk.

Wie actieve mede-inwoners van Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern wil leren kennen, eens wil proeven aan het werk achter de schermen of gewoon op zoek is naar een gezellige dag, kan vrijwilliger worden op het festival. Organisator Cultuur19 zoekt ook voor andere activiteiten vrijwilligers, zoals bij De Maakplaats, In Je Makie, het CampusFestival en Zingende Beelden.

Vrijwilligersbijeenkomst

Kom naar de vrijwilligersbijeenkomst op woensdag 23 augustus om 15:00 bij Castellum Hoge Woerd. (Hoge Woerdplein 1 in De Meern) De bijeenkomst is een kans om elkaar alvast te ontmoeten en meer informatie over het festival te krijgen.

Cultuur19 zoekt vrijwilligers voor:

  • crew catering
  • techniek
  • stagemanagement / artiestenbegeleiding
  • kinderactiviteiten begeleiding
  • publiciteit/social media
  • fotografie
  • op/-afbouw, festivalaankleding

Interesse?

Stuur een mailtje met je naam en eventueel een functievoorkeur naar Vrijwilligerscoördinator Kevin van Rossum, vrijwilligers@cultuur19.nl of bel met 030 6703122 (het kantoor van Cultuur19 is van 10 juli t/m 6 aug 2023 gesloten, maar stuur gerust een mailtje en we komen er na 6 aug op terug).

Like Vrijwilligers Cultuur19 op Facebook en we houden je op de hoogte.