Voor alle leeftijden

Festivalplattegrond en blokkenschema vind je op deze pagina.

Pop-up ARTs (AL)

Loket-Z

foto Loket-Z

Als de Pop up ARTs opduikt met haar dokterskoffer vol losse onderdelen en een lege lijst, dan zie je al snel het ene kunstwerk na het andere verschijnen. En die maakt zij niet zelf…

​Wanneer deze ARTs je aanspreekt, ben je vóór je het weet kunst aan het maken. Klaar? Dan gaat jouw werk op de foto en het gebruikte materiaal weer terug in de koffer. Hop, op naar de volgende onverwachte kunstenaar. Da’s nog eens duurzame kunst! Wat er voor jou dan overblijft is een goed gevoel èn een mooi plaatje. Kunst als medicijn…

www.loket-z.nl/popuparts

Workshop Dans je blij (AL)

Dansgek Nina

foto Dansgek

Even lekker los gaan op vrolijke muziek. Dit dansmoment is voor alle leeftijden. Iedereen van 2 tot 12 jaar kan komen dansen, zelf de ouders mogen mee doen. Heb je zin om jezelf even los te schudden en te swingen? Doe mee met dit Dansgekke-feest.

www.dansgek.nl

Optreden Harmonieorkest Vleuten (AL)

Harmonieorkest Vleuten E-Orkest

foto Ger Wijtsma

Wist je dat je al heel jong in een orkest kunt spelen? Bij Harmonieorkest Vleuten starten beginnende muzikanten in het E-orkest. Als je pas een paar maanden muziekles hebt gehad, kun je al bij het orkest komen. Je leert hier samen met anderen muziek maken onder leiding van een dirigent en natuurlijk optreden!

Het jeugdorkest met dirigent Christiaan geeft 2 concertjes met bekende liedjes zoals Dance Monkey en Sofia. Speciaal voor het LRF mag het publiek gezellig meedoen, kom dus luisteren en meespelen met HOV-E!

www.harmonieorkestvleuten.nl

Bloemenzaadbommen maken (AL)

Steede Hoge Woerd

www.steedehogewoerd.nl

Bezichtiging Romeinse Wachttoren (AL)

Museum Hoge Woerd

Neem een kijkje in de Romeinse Wachttoren en speel het Romeinse spel Mola.

www.museumhogewoerd.nl

Festivalmascotte Joek (AL)

Cultuur19

foto Birgit Schuch

Onze eigen festivalvogel Joek loopt weer rond! Durf jij met hem op de foto?