4-8 jaar

De Kinderliedjes van Kira en Pinar (6+)

foto Kira en Pinar

Kira en Pinar

10.30-11.00 u Buitenpodium en 13.30 u Paviljoen, bij het Schip.

“Wat zou daar liggen? Wat zou daar zijn? Als ik eens zou mogen spieken, even kijken wat er schuilt…”

Bezoek tijdens de Kinderliedjes van Kira en Pinar (6+) nieuwe plekken, ontdek geheimen en beleef avonturen. Laat je verrassen door leuke weetjes. Zing en dans mee op de muziek. Stap in een wereld vol fantasie. Reis je met ons mee?

De Reuzendwerg die een Kopje kleiner wil zijn (4+)

Mark van Vliet

12.00-13.00 u Buitenpodium

Ivan is veel te groot voor een dwerg! Hij is dol op klassieke muziek, maar alle instrumenten begeven het onder zijn gewicht. Samen met zijn nieuwe vrienden Vladimir de koopman, het tovervrouwtje Baba Yaga, de vals-zingende Vuurvogel en een enorme Neus, gaat hij op zoek naar zijn ware zelf! Een spannend avontuur vol humor en fantasie waarbij op een speelse en toegankelijke manier klassieke muziek tot leven wordt gebracht!

www.markvanvliet.nl

Het Prinsensprookje (5+)

Dear T,

14.30 – 15.10 u Buitenpodium

Dit is het sprookje van Harrie.
Harrie is een prins en moet, zoals een behoorlijke prins dat doet, trouwen.
Met Rosa welteverstaan. Maar Rosa ruikt niet lekker, bovendien houdt zij alleen van meisjesdingen. Dat kan anders, denkt Harrie. Hij start zijn zoektocht naar De Liefde.*

Een muzikaal verhaal voor het hele gezin.
*Inclusief zwaardgevecht en kus.

In Je Makie (4+)

foto Birgit Schuch

Cultuur19

theaterzaal, tijden worden nog bekend gemaakt

Tijdens In Je Makie (27-30 aug) gaat een groep jonge kunstenaars van 8 tot 12 jaar aan de slag met urban en lichtkunst. Onder leiding van lichtkunstenaar Esther Hoogendijk en urban dance artist Raymond Ramdihal maken zij een bijzondere performance die op het festival gepresenteerd wordt. Meedoen kan nog! Geef je op via deze website.

In Je Makie is een vierdaags zomerkunstprogramma van Cultuur19, waarin het maakproces van kinderen centraal staat. Begeleid door professionals ontwerpen kinderen hun eigen kunstwerk.

www.cultuur19.nl