Bedankt en tot volgend jaar!

4-8 JAAR:

 

Amboula

Yalla Yalla

Amboula is een gevoelige en grappige familievoorstelling over een man die alleen is en nieuwe vrienden zoekt om zijn verjaardagsfeestje mee te vieren.

Hoera, je bent jarig! Maar, je bent helemaal alleen... Dus maak je nieuwe vrienden om samen een onvergetelijke dag te beleven. Maar hoe gaat dat als je een beetje wereldvreemd bent? Hoe pak je dat dan aan? "Amboula" is Tunesisch voor ballon: feestelijk, maar ook gevoelig. Achref is zelf nog maar kort in Nederland. Voor deze familievoorstelling onderzocht hij hoe je nieuwe vriendschappen sluit. Veel grappen maken, dat helpt. En dat je dan geen woorden nodig hebt om er samen een feestje van te maken, bleek in maart 2017 op het Utrechtse Café Theater Festival. Hier won de voorstelling de publieksprijs!

Theatermaker Achref Adhadhi (1987) verhuisde in de zomer van 2015 voor de liefde vanuit Tunesië naar Nederland. Achref is opgeleid als fysiek acteur, regisseur en scriptschrijver.

Workshops HOV

Harmonieorkest Vleuten

Bij Het Schip

Met ondersteunende muziek uit de boxen kan iedereen meedoen met een muziekstuk op onze eenvoudigste instrumenten. Christiaan leert je heel snel een simpele muziektaal en we maken allemaal samen grappige en leuke muziek.

www.harmonieorkestvleuten.nl

It Didn't Start With Us

KNOT Kollektiv

Wanneer liet je jezelf voor het laatste helemaal gaan? Wanneer dompelde je jezelf de onder in een spel? Bij deze dansvoorstelling stap je uit je normale doen en zoek je samen met de dansers het experiment op.

Choreographie: Ali Clarke in collaboration with the performers
Performance: Crispin Bade and Sophia Herzog
Music: Michael Byrne and Hauschka

Juryprijswinnaar van het Café Theater Festival 2018 (categorie kindertheater)

neGEn tOT vIjF

Wietske Vogels en Milan Seegers

Een sorteerstation. Hier worden spullen op kleur gesorteerd.

Dag in dag uit werkt Wietske vol ijver om alles netjes en ordelijk te laten verlopen. Tot de grote baas ineens besluit dat de efficiëntie omhoog moet. Om het sorteerproces te versnellen, wordt versterking gestuurd. Milan blijkt echter niet bepaald een geboren sorteertalent. Lukt het om weer orde in de chaos te brengen? Of is die chaos zo slecht nog niet?

Circusartiesten Milan en Wietske werken sinds 2014 samen in De Grote Hula Show: een humoristisch spektakel waar ze ringen in allerlei soorten en maten de revue laten passeren.

Nu komen ze met een nieuwe creatie vol gekkigheid, kunsten in de lucht, betoverende manipulatie en snelle springtouwmoves. Komt dat zien!

wordpress.wietskevogels.nl

De Knutselclub

Lies Schermer

Je krijgt gratis een stukje land en je mag bouwen wat je wil. Ondergrondse hutten, olifantenpaadjes, slingerbomen rondom een meertje vol vis...Een kattenhotel of een konijnenflat, een klimmuur vol berggeiten of een schommelhuisje op een paard...Alles is mogelijk en trouwens.. hoe zien jouw nieuwe buren eruit?

Workshop Nestenbouwers

Floating Kids

Bouw en speel met ons mee en word een handige klusser. Voor jongens en meisjes!

 Samen gaan we aan de slag als kleine bouwvakkers, ingenieurs, architecten en kunstenaars. We gebruiken alles wat makkelijk voorhanden is, maar vooral veel karton, papier en plakband. Zo bouwen wij aan onze eigen huisjes en hutjes, vol geheime kamers, etages en kasten. Waar jij kan dromen over je toekomst. Waar jij al jouw geheimen kan bewaren. Waar je van alles in kan bewaren of verzamelen. En aan het eind van de workshop-serie vormen onze huisjes een fantastisch zelfgebouwd dorp vol bijzondere huisjes en hutjes.

Doe mee, en bouw je eigen droomhuisje van karton en word een echte handige kleine klusser!

floatingkids.nl/info-artist

Partou

KOKO Kinderopvang

Saartje Kinderopvang