Bedankt en tot volgend jaar!

ALLE LEEFTIJDEN:

Groentenorgel

Faktotum Theater

Waar het groentenorgel ook begint te spelen, binnen de kortste keren staat er een drom mensen eromheen. Groenten die geluiden maken? Muziek met Vitaminen? Deze interactieve muziekinstallatie wekt acuut de nieuwsgierigheid van het publiek. Het groentenorgel kan op allerlei groentesoorten bespeeld worden: wortels worden trompetten, komkommers worden synthesizers, pompoenen creëren een dubstep bass, de knollen zijn het percussieset en de prei wordt opeens een piano.

Leerlingenorkest

De Bazuin De Meern

Op het Buitenpodium

Het leerlingenorkest van De Bazuin De Meern verzorgen een gezellig optreden met leuke, aanstekelijke en vrolijke muziek! Gezellig om naar te luisteren, op te dansen en naar te kijken!

Jeugdorkest van Leidsche Rijn

Orkest van Utrecht en Cultuur19

Bij het Schip

Begin 2018 opgericht en nu al niet meer weg te denken uit de cultuur in Leidsche Rijn: De Kinderconcerten op derde kerstdag, de Dag van natuur en cultuur, het Campus Festival en het Leidsche Rijn Festival, het Jeugdorkest Leidsche Rijn is er bij en laat zien hoe leuk het is om samen muziek te maken!

Bijlmer Steelband Kids

Uit een bijzonder leuke groep kinderen die na-schoolse activiteiten van de basisscholen Bijlmer 3 en Samenspel in A'dam ZO volgden, ontstond er een jaar geleden de nieuwste lichting Bijlmer Steelband Kids. Eind 2017 deden zij mee bij de Muziekwedstrijd van het Prinses Christina Concours en kregen daar al een lovend rapport. Toen hadden ze de smaak te pakken en schreven zich in voor de Amsterdamse Muziekprijs. Er volgende maanden van hard oefenen.  Ze haalden niet alleen de prijs voor beste band van hun leeftijdsgroep maar ook de publieksprijs! Een hele eer! Inmiddels is hun repertoire zo uitgebreid dat ze een heel concert kunnen spelen. Met reggae, calypso, pop en samba brengen ze iedereen aan het swingen!  

Festivalmascotte Joek

Cultuur19

Ken je onze festivalmascotte Joek al? Deze bonte paradijsvogel is natuurlijk ook weer van de partij. Als je over het terrein wandelt kom je hem vast tegen.